Open Mic

Rataplan doet activiteiten buiten de repetities om! Zoals bijvoorbeeld een open mic. Annebelle van Rataplan vertelt hoe deze open mic is gegaan dit jaar…

In het Esplanade café op de Universiteit van Tilburg, naast onze vertrouwde blackbox, vond in september een open mic avond plaats. Tijdens deze avond was er ruimte voor allerlei creatieve optredens, poëzie, zang, instrumentale muziek en dus ook voor improvisatie theater! Deze avond werd in het Engels georganiseerd waardoor wij hadden besloten om in het Engels te spelen wat voor veel van ons een uitdaging was, ondanks dat wij allemaal prima Engels spreken, is improviseren in het Engels toch nog een tandje ingewikkelder, want je moet niet alleen gaan bedenken wat je met de scene wilt bereiken, wat daarvoor moet gebeuren en wat je daarvoor gaat zeggen, maar nu ook nog vertalen. In onze eerste scene, de draaideur ging het beter dan verwacht, alles liep mooi in elkaar over en het werd een leuke scene. De tweede scene ‘The Scottish pub’ ging het toch iets minder soepel, maar al met al werd het een leuke scene, zoals een oud docent van ons altijd zei: falen met een lach! En dat hebben we gedaan, ook dat hoort bij impro. – Annebelle

Posts created 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven