Workshop Purple Week

Rataplan is ook in te huren voor het geven van workshops! Onze eerste workshop van het seizoen was voor Purple Week Fontys. Annebelle van Rataplan vertelt hoe deze workshop is gegaan dit jaar…

Het studiejaar is natuurlijk niet echt van start zonder dat er een introweek aan is voorafgegaan. En dat geld ook voor Rataplan! De eerste activiteit van het jaar is dan ook om op de Purple Week alle nieuwe studenten welkom te heten in Tilburg en kennis te laten maken met theatersport. Wat de ene groep makkelijker afgaat dan de ander. We stonden met nog 3 andere activiteiten, namelijk dansles, zangles en ballondieren vouwen in de Muzetuin bij Fontys in de binnenstad. Hier kwamen er elke ronde nieuwe studenten die ingedeeld werden bij een van deze vier workshops, en ja, alle stereotyperingen kwamen voorbij, de wat terughoudende mannen van bouwkunde, de spontane meiden van de pabo, de extraverte internationals en natuurlijk veel mensen met katers, want he, het was al dag drie van de intro. Gelukkig waren wij wel fris en fruitig deze warme dag ingegaan en hebben ons best gedaan alle studenten een leuke tijd te bezorgen. Hopelijk zien we sommige van jullie terug bij Rataplan! – Annebelle

Onze workshopleiders! Helemaal rechts Annebelle.
Posts created 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven