Nederlands Studenten Kampioenschap

Rataplan op het NSK!

“So this is how stagefright dies… with thundering applause”

Rataplan is afgereisd naar Enschede om mee te doen aan het Nederlandse Studenten Kampioenschap Theatersport. 16 team vanuit het hele land kwamen bij elkaar om samen wedstrijden te spelen. Een weekend vol hectiek, nieuwe vrienden, slapeloze nachten, chaos, maar vooral heel veel plezier!

Op een toernooi als dit krijg je allerlei verschillende teams te zien, die allemaal op hun eigen unieke manier hun scènes kleur geven. Dat is heel leuk én heel leerzaam voor je eigen theathersportskills. Je leert ook heel veel nieuwe spelvormen kennen die je zelf vervolgens direct kan toepassen in je volgende wedstrijd. En dan, uiteindelijk, mag je aan het eind van een lange dag de avond met je vrienden, nieuwe en oude, afsluiten in de bar.

Het is fantastisch om een hobby te mogen uitoefenen waar zoveel diverse mensen bij elkaar kunnen komen om samen te doen waar ze van houden. Het geeft een adrenaline rush, maar dan een die zo’n 48 uur duurt!

Rataplan feliciteert Preparee met een welverdiende overwinning, en ziet haar graag snel terug voor een revanche op Tilburgse bodem!

Al met al een ervaring die je voor geen goud wil missen!

De teams staan arm in arm op de uitslag te wachten.
Team Preparee en de Nepsterren wachten in spanning op de uitslag
Posts created 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven