Open les!

yeah! je bent welkom op donderdagavond 3 september. Het feit dat je de website bekijkt betekent dat er in elk geval interesse is in improvisatietheater. Donderdagavond is de kans om (eindelijk) te ervaren hoe impro er in de praktijk aan toe gaat. Iedereen is welkom, en de docent zal een laagdrempelige les geven. De ideale manier om te zien of het je ding is, en vooral om heel veel lol met elkaar te hebben, want daar gaat het uiteindelijk om!

Tijd: 19:30 – 21:30

Locatie: gymzaal aan de staringstraat 14.

Tot dan!

Oh en geef even aan dat je erbij bent op https://www.facebook.com/events/791869618290752 🙂

Posts created 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven