We mogen weer!

Goed nieuws, we mogen weer! Ik kan niet wachten om weer te beginnen. Op donderdag 3 september trappen we af met de open les. Dat betekent dat naast alle huidige leden, iedereen welkom is om een lesje mee te doen. Meer informatie hierover vind je in de volgende post en op onze facebook pagina 🙂 Nu zijn we druk bezig met (online) promotie tijdens de TOP-week en gaan we bestuurszaken regelen tijdens de ALV. Vanavond wordt er bekent gemaakt wie onze nieuwe docent wordt, dus stay tuned op onze socials!

Zie https://www.facebook.com/events/791869618290752 voor de open les 🙂

Posts created 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven