Open les!

Donderdag 07-09-2017

Improviseren iets voor jou?
Kom het uit proberen in onze open les!

Tijdens de open les is iedereen van harte welkom om te komen kijken of improviseren iets is wat je leuk vind, ervaring is totaal niet nodig!
Je krijgt hierbij les van een van onze docenten die jou zullen leren hoe je een leuke scene kunt spelen. Je maakt kennis met enkele spelvormen die we gebruiken.

Mocht je binnen één les nog niet weten of je lid wilt worden, dan hebben we daar ook een oplossing voor!
Je kunt een proefmaand mee doen voor slechts €15.- hierbij kun je alle lessen in september deelnemen + de voorstelling in september komen kijken.

Lukt het je niet om op 7 september aanwezig te zijn, mail dan naar bestuur@rataplantilburg.nl, dan kun je de week erna nog aansluiten.

De lessen zijn op donderdagen van 19.30 tot 22.00
We hebben dan les in de BlackBox op de Campus van Tilburg University,
Dit is in gebouw E (Esplanade)

Laat ons vooral weten als je komt!
Dan wachten we op je!

Welkom


Rataplan Only NightBlij

Hallo, en welkom bij Rataplan Tilburg!

Wij zijn een gezellige groep acteurs die zich bezig houdt met toneelspelen zonder script, oftewel improvisatie theater. Dit doen we tijdens optredens met elkaar of in wedstrijdvorm tegen andere teams. Elke maand hebben we een wedstrijd in de Blackbox op de campus van Tilburg University. Daarnaast nemen wij deel aan wedstrijden en toernooien door het hele land. Deze houden we bij in onze agenda.

Wij zijn een vereniging waarbij gezelligheid voorop staat! Een leuke en veilige sfeer hebben wij hoog in het vaandel staan. We zijn een studentenvereniging en daarmee een jonge en dynamische groep! Mocht je geen student meer zijn, maar wel nog jong van geest, mag je ons altijd nog contacten!

Wij zijn ook in te huren voor het geven van workshops of optredens bij uw bedrijf, school of familiedag. Erg leuk voor onder andere Teambuilding en Kennismaking!

Op facebook zijn wij ook te volgen! Like ons om op de hoogte gehouden te worden omtrent wedstrijden, shows en andere evenementen.

In 2015 heeft Univers een stukje geschreven over Rataplan. Lees het hier

Tableau Vivant
Ons lieve rataplannertje