Open Les!

Donderdag 01-02-2018

Altijd al op het podium willen staan? Is 2018 het jaar daar voor. Dit is je kans!

Bij Rataplan kun je leren theatersporten en improviseren. En....donderdag 1 februari hebben we een gratis open les! Dan kun je vrijblijvend uitproberen of theatersport iets voor jou is.

Wil je langs komen of heb je nog vragen? Stuur snel een mail naar bestuur@rataplantilburg.nl

Tot donderdag 1 Februari!
Waar: Blackbox (Esplanda gebouw Univeristeit Tilburg)
Wanneer: Donderdag 1 Februari 2018
Hoelaat: 19:30-22:00

Be Random
Be Creative
Be Rataplan

Welkom


Rataplan Only NightBlij

Hallo, en welkom bij Rataplan Tilburg!

Wij zijn een gezellige groep acteurs die zich bezig houdt met toneelspelen zonder script, oftewel improvisatie theater. Dit doen we tijdens optredens met elkaar of in wedstrijdvorm tegen andere teams. Elke maand hebben we een wedstrijd in de Blackbox op de campus van Tilburg University. Daarnaast nemen wij deel aan wedstrijden en toernooien door het hele land. Deze houden we bij in onze agenda.

Wij zijn een vereniging waarbij gezelligheid voorop staat! Een leuke en veilige sfeer hebben wij hoog in het vaandel staan. We zijn een studentenvereniging en daarmee een jonge en dynamische groep! Mocht je geen student meer zijn, maar wel nog jong van geest, mag je ons altijd nog contacten!

Wij zijn ook in te huren voor het geven van workshops of optredens bij uw bedrijf, school of familiedag. Erg leuk voor onder andere Teambuilding en Kennismaking!

Op facebook zijn wij ook te volgen! Like ons om op de hoogte gehouden te worden omtrent wedstrijden, shows en andere evenementen.

In 2015 heeft Univers een stukje geschreven over Rataplan. Lees het hier

Tableau Vivant
Ons lieve rataplannertje