Wij nemen jullie graag mee in de wereld van theatersport!  We zijn in te huren voor workshops of optredens bij uw bedrijf, vrijgezellenfeest, school of familiedag etc. Erg leuk voor onder andere teambuilding en kennismaking!

Qua workshops is bijna alles mogelijk. Wij gaan graag met jullie in gesprek en stemmen de workshop op je wensen af. Het kan bijvoorbeeld dat je bepaalde thema’s wilt behandelen, je wilt leren samenwerken en beter op elkaar in spelen of inhoudelijk meer wilt leren over theatersport (improviseren als middel of als doel), het kan allemaal!

 Vaak beginnen we de workshop met een warming-up en een game die te maken heeft met associatie. Daarmee leer je ook meteen de groep kennen, want de ene denkt bij bank aan netflix en de ander aan geld. Daarna zijn er heel veel mogelijkheden, veel gekozen is de optie om te improviseren door middel van games, het elke keer weer mega leuk om te zien wat eruit komt.

De minimale tijd die wij aanraden is 1,5 uur. In deze tijd creëren we vertrouwen binnen de groep zodat iedereen zichzelf kan zijn en we de tijd hebben om games te leren.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met info@rataplantilburg.nl, dan maken we graag een plan voor de workshop met bijpassende prijs. Wij kijken uit naar een mooie en gezellige samenwerking!