Diensten

Voorstellingen:
Voorstellingen kunnen op maat aangeboden worden. Voorbeelden zijn presentatie, een geplande improvisatie voorstelling of losse scènes. Voor meer informatie of vragen: info@rataplantilburg.nl.

Workshop:
Onze workshops worden gegeven door ervaren spelers en kunnen naar wens aangepast worden. Denk hierbij aan;

  • Thema’s

  • Samenwerking

  • Teambuilding

  • Inhoudelijke kijk in theatersport

De workshop begint met een warming-up, om even los te komen en om de groep en/of de docent te leren kennen. De spelvormen of oefeningen die daarna volgen hangen af van eventuele thema’s of doelen van de workshop. Wij raden aan om een aantal ‘impro-games’ te doen. Deze zijn makkelijk uit te leggen en uit te voeren, en hebben altijd bijzondere en originele uitkomsten. 

Voor een workshop raden wij een minimale tijd aan van 1,5 uur, alhoewel deze afhangt van de grootte van de groep. In deze tijd is het mogelijk een fijne sfeer en vertrouwen in de groep op te bouwen, zodat iedereen zich welkom en veilig voelt om volledig mee te spelen. Ook kan zo iedereen aan de beurt komen bij de meeste oefeningen of spellen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de workshops of optredens, neem dan contact op met info@rataplantilburg.nl.